Bent u een geboren verkoper?

deOMZET zoekt relatiebouwers die genieten van sociale interactie en plezier hebben in de kunst van het verkopen. Ze staan achter het product en overtuigen op basis van toegevoegde waarde.

Mensen met inzicht in de markt en een vlijmscherpe focus op hun doel. Ze zijn proactief en denken graag mee en werken volgens een verkoopplan.

deOmzet werft, selecteert en detacheert mensen, die luisteren, open staan en oplossingen aandragen. De kandidaten van deOmzet kunnen vanzelfsprekend samenwerken, proactief, innovatief, oplossingsgericht en verstaan hun vak. Herkent u uw zelf in deze beschrijving, dan bent u absoluut van toevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. 

Deze insteek resulteert altijd in een goede omzet. Vandaar de naam van ons bedrijf.

Kandidaten

Een goede collega zijn, vergt een uitgebalanceerde mix van kwaliteiten:

  • oprechte interesse in de behoefte van uw werkgever en zijn klanten 

  • passie voor het vinden van; en overtuigen met de juiste oplossing,

  • klant betrokken relatiemanagement (empathisch vermogen),

  • resultaatgericht, met als kernwaarde duurzaamheid.

Vacatures

Alle vacatures die we hebben worden snel vervuld en daarom doen we nooit aan het adverteren van vacatures. deOmzet werft dagelijks mensen met de juiste beschrijvingen die onze klanten nu of later zoeken. 

We hebben wekelijks vacatures voor mensen op mbo-, hbo- en wo-niveau.

​Het handelen vanuit de klant staat altijd centraal. Wij maken graag persoonlijk kennis en vragen slechts een uur van uw tijd. In een persoonlijk gesprek met een van onze consultants leert u ons kennen en wij u. Daarmee ontdekken we al snel wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Inschrijven!

Laat je gegevens hier achter en wij nemen contact met je op. Of stuur je CV naar info@deomzet.nl

Bericht ontvangen!